1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5740200017013
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury pleśniowe
sól
mleko pasteryzowane
kultury bakterii kwasu mlekowego
śmietanka (z mleka)
Marka
Castello
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy z porostem białej pleśni.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2° - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 116
Głębokość - 37
Wysokość - 57
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kontakt
Arla Foods SA
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kraj
Country of Origin - Dania
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Danii.
Adres internetowy
www.castellocheese.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1692 kJ / 410 kcal |
Tłuszcz | 39 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 25 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 14 g |
Sól | 1,5 g |