1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5901194001772
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
aromat
ocet winny
żywe kultury bakterii mlekowych
szczypior
koper
ogórek 2,4 %
czosnek
koncentrat soku z buraka ćwikłowego
mleko
zagęszczony sok cytrynowy
sól
pieprz zielony
burak ćwikłowy 10 %
Marka
Mlekpol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Produkt na bazie mleka fermentowanego z wsadem warzywnym.
Cechy
*więcej warzyw
*w porównaniu do poprzedniej receptury
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Wymieszać przed użyciem.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od +1°C do +8°C
Uniesienie wieczka jest wynikiem naturalnej fermentacji mlekowej.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 95
Głębokość - 95
Wysokość - 117
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Sokółce
ul. Kołłątaja 65,
16-100 Sokółka
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Sokółce
ul. Kołłątaja 65,
16-100 Sokółka
www.mlekpol.com.pl
Adres kontaktowy
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Sokółce
ul. Kołłątaja 65,
16-100 Sokółka
www.mlekpol.com.pl
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 228 kJ / 54 kcal |
tłuszcz w tym | 1,7 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
węglowodany w tym | 6,2 g |
- cukry | 5,8 g |
białko | 3,5 g |
sól | 0,50 g |