Chorizo Cular plastry 60g Gusseti

Udostępnij na Facebooku

Hiszpańska kiełbasa wieprzowa, surowa, suszona, dojrzewająca w plastrach. 100g produktu wyprodukowano ze 135g mięsa wieprzowego

Chorizo Cular plastry 60g Gusseti
  • Chorizo Cular plastry 60g Gusseti
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,060 kg

Kod kreskowy: 3517736518510

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Kraj pochodzenia głównego składnika

Hiszpania

Opis marketingowy

Hiszpańska kiełbasa wieprzowa, surowa, suszona, dojrzewająca w plastrach. 100g produktu wyprodukowano ze 135g mięsa wieprzowego

Składniki

Mieso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, papryka,, maltodekstryna, LAKTOZA, MLEKO w proszku, białko MLEKA, glukoza, czosnek, przeciwutleniacz E316, substancje konserwujące: E252, E250; gałka muszkatołowa, oregano.

Sposób przechowywania

przechowywać w warunkach chłodniczych

Temperatura przechowywania min - max

0 - 4 °C

Nazwa producenta

Olivier & Co

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)3,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g)22 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g)1,3 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g)1,9 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g)10,7 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g)33 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce1627 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce393 kcal/100g
Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.