1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 8008698003152
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ekstrakt z jabłek
mąka gryczana 7%
zagęszczacz: hydroksypropylometyloceluloza
ziarno słonecznika 7,5%
białko nasiona soi
sól
zaczyn (mąka ryżowa, woda)
siemię lniane 5,5%
regulator kwasowości: kwas winowy
syrop z buraków cukrowych
skrobia kukurydziana
mąka ryżowa
woda
błonnik z jabłka
skrobia ryżowa
olej słonecznikowy
drożdże
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać śladowe ilości łubinu. BEZ LAKTOZY..
Marka
Schär
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Bezglutenowe bułeczki.
Cechy
bogate w błonnik
gryki i słonecznika
Pozostałe informacje
Pakowane w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Łubin - Może zawierać
Soja - Zawiera
Laktoza - Nie zawiera
Gluten - Nie zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 66
Szerokość - 133
Wysokość - 238
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Dr. Schär AG / SPA
Winkelau 9
39014 Burgstall / Postal (BZ)
Italy
Adres zwrotny
Dr. Schär AG / SPA
Winkelau 9
39014 Burgstall / Postal (BZ)
Italy
www.schaer.com
Logotypy stron trzecich - pozostały tekst
Znak przekreślonego kłosa - IT-016-290
Adres kontaktowy
Winkelau 9
39014 Burgstall / Postal (BZ)
Italy
Kontakt
Dr. Schär AG / SPA
Oświadczenia żywieniowe
bogate w błonnik
Informacje dot. stylu życia: pozostały tekst
Produkt bezglutenowy zalecany w dietach wykluczających gluten.
Adres internetowy
www.schaer.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 50 g = 1 Ciabatta |
---|---|---|
wartość energetyczna | 1150 kJ | 573 kJ |
wartość energetyczna | 274 kcal | 137 kcal |
tłuszcz | 8,1 g | 4,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g | 0,5 g |
węglowodany | 40 g | 20 g |
w tym cukry | 3,7 g | 1,9 g |
błonnik | 8,9 g | 4,5 g |
białko | 5,8 g | 2,9 g |
sól | 1,0 g | 0,50 g |