Ciasto bezglutenowe biszkoptowe w proszku
Udostępnij na FacebookuKoncentrat ciasta biszkoptowego w proszku - do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek. Produkowany z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu). Produkt bezglutenowy.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5900038001046
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
skrobia ziemniaczana,
skrobia kukurydziana,
cukier.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać: soję, mleko i ich pochodne.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Soja / nasiona soi - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Celiko S.A
ul. św. Antoniego 71,
61-359 Poznań
Adres zwrotny
Celiko S.A
ul. św. Antoniego 71,
61-359 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1526 kJ/365 kcal |
tłuszcz | 0,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
węglowodany | 89 g |
w tym cukry | 32 g |
białko | 0 g |
sól | 0,01 g |