1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5900741604817
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
SELER
SER
koncentrat pomidorowy 5 %
olej rzepakowy
cebula
czosnek
cukinia
woda
ugotowane spaghetti 39 % (semolina z PSZENICY durum, woda, białko JAJA, olej rzepakowy, sól)
marchew
pieczarki
sól
pomidory 10 %
zioła
czerwone wino
aromaty
skrobia modyfikowana
oliwa z oliwek
przyprawy
mięso wieprzowe 13 %
mąka PSZENNA
por
Marka
Come a Casa
Pozostałe informacje
Pakowane w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Jaja - Zawiera
Seler - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Należy spożyć do: patrz przód opakowania. Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +6 °C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 132
Głębokość - 46
Wysokość - 182
Rodzaj opakowania
Typ - Okładka
Adres producenta
Wyprodukowano przez:
What's Cooking Marche-en-Famenne SA,
Chem. Saint-Antoine 5,
6900 Marche-en-Famenne,
Belgia
Dla:
What's Cooking Polska Sp. z o.o.
ul. Północna 12,
45-805 Opole,
Polska
Adres zwrotny
What's Cooking Polska Sp. z o.o.
ul. Północna 12,
45-805 Opole,
Polska
Adres kontaktowy
ul. Północna 12,
45-805 Opole,
Polska
Kontakt
What's Cooking Polska Sp. z o.o.
Dodatki
Flavours - Contains
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie 400 g zawiera 1 sugerowaną porcję produktu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g | Wartość odżywcza w porcji 400 g | *%RWS w porcji 400 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 576 kJ | 2304 kJ | 27 % |
Wartość energetyczna | 137 kcal | 549 kcal | 27 % |
Tłuszcz | 5,7 g | 23 g | 33 % |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g | 6,4 g | 32 % |
Węglowodany | 15 g | 60 g | 23 % |
W tym cukry | 2,1 g | 8,4 g | 9 % |
Błonnik | 1,0 g | 4,0 g | |
Białko | 6,0 g | 24 g | 48 % |
Sól | 0,85 g | 3,4 g | 57 % |
*Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
Opakowanie 400 g zwiera 1 sugerowaną porcję produktu. |