Delecta Cukier wanilinowy 30 g
Udostępnij na FacebookuCukier wanilinowy Delecta to dodatek do ciasta, deseru lub słodkiej potrawy, który nada mu cudowny waniliowy smak. Cukier z dodatkiem naturalnego ekstraktu wanilii sprawi, że Twój wypiek lub deser będzie wyjątkowy i niepowtarzalny.
1 szt - 0,032 kg
Kod kreskowy: 5900983005014
Dodatkowe informacje
Producent
Delecta
Delecta
Prosto z serca
Życzymy udanych wypieków!
Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje.
Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca.
Składniki
aromat: etylowanilina
cukier
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko i soję.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier wanilinowy
Marka
Delecta
Cechy
duża porcja
aromatyczny
na 2 kg mąki
Opis produktu
Cukier wanilinowy Delecta to dodatek do ciasta, deseru lub słodkiej potrawy, który nada mu cudowny waniliowy smak. Cukier z dodatkiem naturalnego ekstraktu wanilii sprawi, że Twój wypiek lub deser będzie wyjątkowy i niepowtarzalny.
O marce
Delecta
Prosto z serca
Życzymy udanych wypieków!
Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje.
Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca.
Zalecenia dla alergików
Jaja - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Zastosowanie
Cukier wanilinowy służy jako dodatek do ciast, deserów, ciasteczek, naleśników i potraw mlecznych.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 8
Wysokość - 131
Szerokość - 90
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
Bakalland S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
Adres zwrotny
Bakalland S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
www.delecta.pl
Kontakt
Bakalland S.A.
Adres kontaktowy
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
Przepisy
Nasz przepis na zebrę
Przygotuj:
5 jaj, 2 i 1/2 szklanki mąki pszennej (+ 3 łyżki), 1 i 1/2 szklanki cukru, 1 szklankę wody, 1 szklankę oleju, 2 łyżeczki proszku do pieczenia Delecta, cukier wanilinowy 30 g Delecta, 3 łyżki kakao.
Jaja zmiksuj z cukrem i cukrem wanilinowym, dodaj mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wodę oraz olej. Całość wymieszaj. Ciasto podziel na dwie części. Do jednej dodaj 3 łyżki mąki, a do drugiej dodaj kakao. Na środek wysmarowanej tłuszczem tortownicy o śr. 24 cm wlewaj na przemian po 1 łyżce ciasta jasnego i ciemnego. Piecz w nagrzanym do 180°C piekarniku przez ok. 1 godzinę.
Więcej inspiracji szukaj na www.delektujemy.pl
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900983605047
Adres internetowy
www.delecta.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 1691 kJ / 398 kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 99 g |
w tym cukry | 99 g |
białko | 0 g |
sól | 0 g |