Dr. Oetker Cukier wanilinowy porcja XXL premium 43 g
Udostępnij na FacebookuCukier wanilinowy z najwyższej jakości składników wzbogacony o naturalny ekstrakt wanilii to gwarancja wyjątkowego, aromatycznego i delikatnego smaku Twoich wypieków.
1 szt - 0,043 kg
Kod kreskowy: 5900437012254
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
aromat
cukier
ekstrakt wanilii
Tekst dotyczący alergenów
Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA.
Marka
Dr. Oetker
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier wanilinowy.
Cechy
duże opakowanie
porcja XXL
z naturalnym ekstraktem wanilii
Opis produktu
Cukier wanilinowy z najwyższej jakości składników wzbogacony o naturalny ekstrakt wanilii to gwarancja wyjątkowego, aromatycznego i delikatnego smaku Twoich wypieków.
Dodatkowe informacje
Przepisu szukaj na
www.oetker.pl
Przepis na czekoladowe babeczki znajdziesz na
www.oetker.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Dozowanie: 2 łyżeczki cukru na ok. 0,5 kg mąki.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje o recyklingu
Całe opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 139
Głębokość - 9
Szerokość - 99
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Adres zwrotny
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Serwis Konsumenta
tel.: 585 111 001
opłata zgodna z cennikiem operatora
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl
Adres kontaktowy
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Kontakt
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Dodatki
Zapachy - Contains
Telefon kontaktowy
585 111 001
Recykling - pozostały tekst
Torebka do recyklingu - wyrzuć do papieru
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 81 - Papier i tektura/plastik
Email kontaktowy
serwis@oetker.pl
Adres internetowy
www.oetker.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu w proszku: |
---|---|
Energia | 1693 kJ / 398 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 0 g |
Węglowodany | 100 g |
w tym Cukry | 100 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |