Cykoria Cukier wanilinowy 16 g
Udostępnij na FacebookuMożna zastosować jako dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych.
                            
                            1 szt  - 0,016 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5900288060794                        
Dodatkowe informacje
Producent
Cykoria
Gwarancja wysokiej jakości od 1880 roku
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenica), jaja oraz mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
Składniki
aromat (etylowanilina)
cukier
Marka
Cykoria
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier wanilinowy.
Cechy
na 0,5 kg mąki
Opis produktu
Można zastosować jako dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych.
O marce
Gwarancja wysokiej jakości od 1880 roku
Dodatkowe informacje
Doskonała kuchnia
Zalecenia dla alergików
Jaja - Może zawierać
Pszenica - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data umieszczona na opakowaniu. 
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed zawilgoceniem.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 84
Wysokość - 120
Głębokość - 7
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
CYKORIA S.A.
Wierzchosławice 15,
88-140 Gniewkowo
Adres zwrotny
CYKORIA S.A.
Wierzchosławice 15,
88-140 Gniewkowo
Serwis Konsumenta
email: serwis@cykoria.pl
www.cykoria.pl
Kontakt
CYKORIA S.A.
Adres kontaktowy
Wierzchosławice 15,
88-140 Gniewkowo
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Email kontaktowy
serwis@cykoria.pl
Adres internetowy
www.cykoria.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1688 kJ/ 397 kcal | 
| Tłuszcz | 0 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 
| Węglowodany | 99 g | 
| w tym cukry | 99 g | 
| Błonnik | 0 g | 
| Białko | 0 g | 
| Sól | 0 g | 
