1 szt - 0,700 kg
Kod kreskowy: 5903895627176
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
skrobia modyfikowana
sól
mąka pszenna
cukier
woda
koncentrat pomidorowy 3%
aromaty
fasola biała gotowana 35%
glukoza
przyprawy (zawierają seler)
ekstrakty przypraw
wzmacniacz smaku (5'-rybonukleotydy disodowe)
cebula smażona (cebula, tłuszcz wieprzowy)
kiełbasa 10% [mięso wieprzowe, mięso drobiowe z indyka, woda, tłuszcz wieprzowy, tkanka łączna wieprzowa, tkanka łączna drobiowa z indyka, tłuszcz drobiowy z indyka, kasza manna z pszenicy, sól, skrobia ziemniaczana, izolat białka sojowego, hydrolizat białka sojowego, błonnik bambusowy, błonnik pszenny bezglutenowy, stabilizator (trifosforany), substancja zagęszczająca (karagen), emulgatory (E 471, E 472c), substancja konserwująca (azotyn sodu), przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu), regulator kwasowości (węglany sodu), wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe), glukoza, przyprawy, aromaty (zawierają laktozę z mleka)]
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: gorczycę, jaja, ryby, dwutlenek siarki i siarczyny.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Fasolka w sosie pomidorowym z kiełbasą. Produkt sterylizowany.
Marka
Kuchnia Staropolska
Przygotowanie i stosowanie
Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 151
Szerokość - 88
Głębokość - 88
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Kooperol Sp. z o.o.,
Zduny 40A,
83-115 Swarożyn
Adres zwrotny
Kooperol Sp. z o.o.,
Zduny 40A,
83-115 Swarożyn
Adres kontaktowy
Zduny 40A,
83-115 Swarożyn
Kontakt
Kooperol Sp. z o.o.
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05903895806014
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu (%RWS*) |
---|---|
Wartość energetyczna | 401 kJ/96 kcal (5%) |
Tłuszcz, w tym | 3,4 g (5%) |
kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g (7%) |
Węglowodany w tym | 10 g (4%) |
cukry | 1,3 g (1%) |
Białko | 4,5 g (9%) |
Sól | 1,0 g (17%) |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |