Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową450 g

Udostępnij na Facebooku

Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową 450 g

Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową450 g
  • Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową450 g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,450 kg

Kod kreskowy: 5901696011866

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Instrukcje dotyczące przygotowania

podgrzać

Kraj pochodzenia głównego składnika

Polska

Opis marketingowy

Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową 450 g

Składniki

woda, fasola biała 10%, kiełbasa wieprzowa 10%, mięso wieprzowe, skrobia modyfikowana, sól, przyprawy, cukier, mąka pszenna, pulpa pomidorowa 4%, koncentrat pomidorowy 3%, skrobia modyfikowana, słonina, papryka, czosnek,

Sposób przechowywania

przechowywać w temperaturze pokojowej

Temperatura przechowywania min - max

5 - 25 °C

Nazwa producenta

Profi Spółka Akcyjna

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)1,1 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g)4,1 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g)2 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g)1,6 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g)8,6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g)1,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g)3,1 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce347 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce83 kcal/100g
Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.