Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową450 g
Udostępnij na FacebookuFasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową 450 g
1 szt - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5901696011866
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
podgrzać
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową 450 g
Składniki
woda, fasola biała 10%, kiełbasa wieprzowa 10%, mięso wieprzowe, skrobia modyfikowana, sól, przyprawy, cukier, mąka pszenna, pulpa pomidorowa 4%, koncentrat pomidorowy 3%, skrobia modyfikowana, słonina, papryka, czosnek,
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Temperatura przechowywania min - max
5 - 25 °C
Nazwa producenta
Profi Spółka Akcyjna
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,1 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,1 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 2 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,6 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 8,6 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,1 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 3,1 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 347 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 83 kcal/100g |