1 szt - 0,135 kg
Kod kreskowy: 5901960048161
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać seler, soję, mleko, jaja, gorczycę, nasiona sezamu, skorupiaki.
Składniki
mąka pszenna
błonnik pszenny
cebula
koncentrat pomidorowy
olej rzepakowy
sól
mięso separowane z łososia atlantyckiego (Salmo salar) 26 %
ekstrakt z papryki
cukier
ryż
ocet spirytusowy
woda
przyprawy
Marka
DEGA
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Paprykarz szczeciński. Konserwa sterylizowana.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Soja - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Skorupiaki - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +25 °C
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 25
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 84
Szerokość - 84
Głębokość - 35
Rodzaj opakowania
Typ - Cup/Tub/Bowl
Adres producenta
Dega Spółka Akcyjna,
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Adres zwrotny
Dega Spółka Akcyjna,
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Kontakt
Dega Spółka Akcyjna
Adres kontaktowy
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Waga od dostawcy
Waga brutto - 140
Kraj
Country of Origin - Poland
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 663 kJ / 159 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 10 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 5,3 g |
Sól | 1,6 g |