1 szt - 0,135 kg
Kod kreskowy: 5901960048161
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ekstrakt z papryki
cebula
koncentrat pomidorowy
olej rzepakowy
sól
mięso separowane łososia atlantyckiego (Salmo salar)* 26 %
woda
cukier
ryż
ocet spirytusowy
przyprawy
mąka pszenna
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać seler, soję, mleko, jaja, gorczycę, nasiona sezamu.
Marka
dega
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Paprykarz szczeciński. Konserwa sterylizowana.
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Ryba - Zawiera
Seler - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 25
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 35
Wysokość - 83
Szerokość - 83
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
Dega Spółka Akcyjna,
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Adres zwrotny
Dega Spółka Akcyjna,
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Adres kontaktowy
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Kontakt
Dega Spółka Akcyjna
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 663 kJ/ 159 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 10 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 5,3 g |
Sól | 1,6 g |