1 szt - 0,135 kg
Kod kreskowy: 5901960048161
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mąka pszenna
błonnik pszenny
cebula
ekstrakt z papryki
olej rzepakowy
koncentrat pomidorowy
sól
mięso separowane z łososia atlantyckiego (Salmo salar) 26 %
cukier
woda
ryż
ocet spirytusowy
przyprawy
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać seler, soję, mleko, jaja, gorczycę, nasiona sezamu, skorupiaki.
Marka
DEGA
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Paprykarz szczeciński. Konserwa sterylizowana.
Zalecenia dla alergików
Jaja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Skorupiaki - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Soja - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 25
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +25 °C
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 35
Szerokość - 84
Wysokość - 84
Rodzaj opakowania
Type - Cup/Tub/Bowl
Adres producenta
Dega Spółka Akcyjna,
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Adres zwrotny
Dega Spółka Akcyjna,
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Kontakt
Dega Spółka Akcyjna
Adres kontaktowy
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Waga od dostawcy
Gross Weight - 140
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 663 kJ / 159 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 10 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 5,3 g |
Sól | 1,6 g |