1 szt - 0,300 kg
Kod kreskowy: 5907471413757
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
regulator kwasowości : kwas cytrynowy
środek do przetwarzania mąki: pirosiarczyn sodu
serwatka w proszku (z mleka)
syrop cukru inwertowanego
cukier
substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu, difosforany
mąka pszenna
emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych
sól
polewa kakaowa 36% [cukier, tłuszcz roślinny całkowicie utwardzony (palmowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 15,5%, stabilizator: tristearynian sorbitolu; emulgator: lecytyny, aromaty]
tłuszcz roślinny (palmowy)
aromat
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, inne orzechy, sezam, jaja i soję.
Marka
Gerard
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Orzechy - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Dwutlenek siarki / siarczyny - Zawiera
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 67
Wysokość - 230
Szerokość - 122
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Dr Gerard Sp. z o.o.,
ul. Radzyńska 9,
21-560 Międzyrzec Podlaski,
Polska
Adres zwrotny
Dr Gerard Sp. z o.o.,
ul. Radzyńska 9,
21-560 Międzyrzec Podlaski,
Polska
Kontakt
Dr Gerard Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Radzyńska 9,
21-560 Międzyrzec Podlaski,
Polska
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1926 kJ / 459 kcal |
| Tłuszcz | 21 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
| Węglowodany | 62 g |
| - w tym cukry | 29 g |
| Białko | 5,6 g |
| Sól | 0,40 g |