Dr. Oetker Śmietan-fix 9 g
Udostępnij na FacebookuUbita śmietana ze Śmietan-fixem długo utrzymuje dekoracyjne kształty i nie podchodzi wodą.
                            
                            1 szt  - 0,009 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5900437017006                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
glukoza
skrobia modyfikowana
Tekst dotyczący alergenów
Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA.
Marka
Dr. Oetker
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mieszanka w proszku do ubijania śmietany.
Cechy
utrzymuje właściwą konsystencję bitej śmietany
Opis produktu
Ubita śmietana ze Śmietan-fixem długo utrzymuje dekoracyjne kształty i nie podchodzi wodą.
Dodatkowe informacje
Przepisów szukaj na www.oetker.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Śmietan-fix na 200-250 ml śmietanki 30 % tł. lub 36 % tł.
Sposób użycia:
1. Schłodzoną śmietankę ubij krótko mikserem.
2. Zawartość torebki wymieszaj z cukrem pudrem i/lub dowolnym cukrem Dr. Oetkera (ilość wg uznania), następnie wsyp do śmietanki i ubij do uzyskania pożądanej konsystencji.
3. Do czasu podania przechowuj w lodówce.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 111
Szerokość - 75
Głębokość - 4
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Adres zwrotny
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Kontakt
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Waga od dostawcy
Waga brutto - 10
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu w proszku: | 
|---|---|
| Energia | 1569 kJ/369 kcal | 
| Tłuszcz | 0 g | 
| w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 0 g | 
| Węglowodany | 92 g | 
| w tym Cukry | 48 g | 
| Białko | 0,1 g | 
| Sól | 0,01 g | 
