E'Piu Ser Mascarpone 500 g
Udostępnij na FacebookuOryginalny włoski ser mascarpone E’Piu o wyśmienitej, bardzo kremowej konsystencji. Doskonały do przyrządzania włoskiego deseru Tiramisu. Niezastąpiony składnik ciast, deserów, kremów oraz lodów.
                            
                            1 szt  - 0,500 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 8002011000248                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Wyprodukowano z pasteryzowanego mleka
śmietana
Marka
E'Piu
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser twarogowy pełnotłusty, min. 80% tł. w s.m.
Cechy
ser świeży
ser do deserów
ser włoski
Opis produktu
Oryginalny włoski ser mascarpone E’Piu o wyśmienitej, bardzo kremowej konsystencji. Doskonały do przyrządzania włoskiego deseru Tiramisu. Niezastąpiony składnik ciast, deserów, kremów oraz lodów.
Dodatkowe informacje
Oryginalne włoskie przepisy w środku opakowania.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 4
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: 0°C/+4°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2/3 dni.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 87
Wysokość - 112
Szerokość - 112
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
PADANIA ALIMENTI S.r.l.,
Via E. Fermi 79,
Casalmaggiore (CR)
Adres zwrotny
P.P.H. TEMAR Sp. z o.o. sp. k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice,
www.temar.pl
Kontakt
P.P.H. TEMAR Sp. z o.o. sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Adres internetowy
www.temar.pl
Adres dystrybutora
P.P.H. TEMAR Sp. z o.o. sp. k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice,
www.temar.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g: | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1463 kJ/355 kcal | 
| Tłuszcz | 36 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 25,0 g | 
| Węglowodany | 3,0 g | 
| w tym cukry | 3,0 g | 
| Białko | 5,8 g | 
| Sól | 0,07 g | 
