Filety śledziowe BMC w sosie pomidorowym
Udostępnij na FacebookuFilety śledziowe w sosie pomidorowym.
1 szt - 0,175 kg
Kod kreskowy: 5901596181003
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Filety ze śledzia ze skórą (śledź atlantycki - Clupea harengas lub śledź bałtycki (Clupea harengos membras) 60%;
sos pomidorowy 40%: woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, sól, cebula suszona, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; ekstrakty przypraw (zawierają seler)
Dodatkowe informacje
Metoda i obszar połowu: FAO 27, Sieci okrążające i podryw.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Może zawierać: gorczycę, zboża zawierające gluten (z pszenicy, jęczmienia i owsa), mleko, soję, jaja.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od + 4°C do +25°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Polskiej Grupy Rybnej Sp.z.o.o sp.k
ul. Nowojowska 160
33-300 Nowy Sącz
przez:
EvraFish Sp.z.o.o
ul. Gdańska 9
89-632 Brusy
Adres zwrotny
Polska Grupa Rybna Sp.z.o.o sp.k
ul. Nowojowska 160
33-300 Nowy Sącz
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 790 kJ / 190 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 2,4 g |
Węglowodany | 6,2 g |
w tym cukry | 5,8 g |
Białko | 9,8 g |
Sól | 1,0 g |
Kwas Omega 3 | 2,0 g |
EPA | 684 mg |
DHA | 653 mg |