Finuu solone Miks tłuszczowy do smarowania 200 g
Udostępnij na Facebooku- Wysoka zawartość masła - Naturalne źródło Omega 3 - Bez konserwantów - Bez barwników i aromatów - 100% naturalne składniki
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5900012005961
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Zawartość tłuszczu: 75% (tłuszcz mleczny 39%, tłuszcz roślinny 36%)
maślanka z mleka
100 g produktu zawiera 3 g kwasu alfa-linolenowego (Omega 3)
sól (0,8%)
oleje roślinne (rzepakowy - 34%, z lnianki - 2%)
masło z mleka (47%)
witaminy (A, D)
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Miks tłuszczowy do smarowania 75%.
Marka
Finuu
Cechy
połaczenie masła (47%) z olejami z rzepaku i lnianki
Opis produktu
- Wysoka zawartość masła
- Naturalne źródło Omega 3
- Bez konserwantów
- Bez barwników i aromatów
- 100% naturalne składniki
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 10
Min. temp. °C - 2
Przygotowanie i stosowanie
Zastosowanie: do smarowania, pieczenia i smażenia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 143
Wysokość - 41
Głębokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie plastikowe
Adres producenta
Bunge Polska Sp. z o.o.
ul. Niepodległości 42
88-150 Kruszwica
Adres zwrotny
Bunge Polska Sp. z o.o.
ul. Niepodległości 42
88-150 Kruszwica
www.finuu.pl
Adres kontaktowy
ul. Niepodległości 42
88-150 Kruszwica
Kontakt
Bunge Polska Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
Naturalne źródło Omega-3
Informacje o dodatkach: pozostały tekst
bez sztucznych aromatów
Dodatki
Barwniki - Nie zawiera
Aromaty - Nie zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Adres internetowy
www.finuu.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | / 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2806 kJ / 682 kcal |
Tłuszcz | 75 g |
w tym | |
kwasy tłuszczowe nasycone | 29 g |
kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 34 g |
kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 12 g |
Węglowodany | 1,1 g |
w tym cukry | 1,1 g |
Białko | 0,8 g |
Sól | 0,8 g |
Witamina A | 360 µg (45%*) |
Witamina D | 2,25 µg (45%*) |
*% referencyjnych wartości spożycia |