Firma Roleski Ocet jabłkowy 5 % 250 ml
Udostępnij na FacebookuOcet jabłkowy najwyższej jakości? Ma kilka znaków rozpoznawczych. Intensywna barwa - to pierwszy z nich. A po otwarciu? Zapach aromatycznych jabłek, niczym prosto z owocowego sadu. Smak? Delikatny i wyważony. Fermentacja naturalna i bez siarczynów w składzie. Taki jest właśnie nasz ocet jabłkowy. Roleski - poznaj siłę octów.
                            
                            1 szt  - 0,250 litr
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5901044019438                        
Dodatkowe informacje
Producent
Informacje farmaceutyczne
Tekst ulotki z informacjami o produkcie - Ocet jabłkowy
Składniki
ocet jabłkowy 5 % kwasowości
Marka
Firma Roleski
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ocet jabłkowy.
Cechy
z naturalnej fermentacji
Opis produktu
Ocet jabłkowy najwyższej jakości?
Ma kilka znaków rozpoznawczych. Intensywna barwa - to pierwszy z nich.
A po otwarciu? Zapach aromatycznych jabłek, niczym prosto z owocowego sadu. Smak? Delikatny i wyważony. Fermentacja naturalna i bez siarczynów w składzie. Taki jest właśnie nasz ocet jabłkowy. Roleski - poznaj siłę octów.
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed:/Numer partii: nadruk na górnej części butelki.
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Mogące wystąpić zmętnienie jest zjawiskiem naturalnym i jest jedną z jego zalet.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 47
Wysokość - 220
Głębokość - 47
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka szklana
Adres producenta
Roleski Sp. J.,
ul. Spacerowa 181 a
33-113 Zgłobice
PL,
www.roleski.pl
Adres zwrotny
Roleski Sp. J.,
ul. Spacerowa 181 a
33-113 Zgłobice
PL,
www.roleski.pl
Kontakt
Roleski Sp. J.
Adres kontaktowy
ul. Spacerowa 181 a
33-113 Zgłobice
PL
Adres internetowy
www.roleski.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 ml | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 77 kJ/18 kcal | 
| Tłuszcz | 0 g | 
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 
| Węglowodany | 0,8 g | 
| - w tym cukry | 0 g | 
| Białko | 0 g | 
| Sól | 0 g | 
