Flaczki cielęce w rosole 800 g SmakMAK
Udostępnij na FacebookuWyrób garmażeryjny pakowany w osłonkę poliamidową
1 szt - 0,800 kg
Kod kreskowy: 5907368740584
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Wyrób garmażeryjny pakowany w osłonkę poliamidową
Składniki
rosół 69% [woda, przyprawa w płynie (woda, sól, hydrolizat białka sojowego, wzmacniacz smaku E621, barwnik E150c, regulator kwasowości E330), mieszanka funkcjonalno – smakowa [sól, wzmacniacz smaku E621, przyprawy, suszone warzywa (cebula, marchew, pietruszka, seler, pasternak), skrobia ziemniaczana, cukry (glukoza, sacharoza), aromaty (w tym pochodne soi, mleka, jaja), regulator kwasowości E330, tłuszcz palmowy utwardzony częściowo),sól, koncentrat pomidorowy, substancja zagęszczająca karagen], żołądki cielęce 26%, warzywa w zmiennych proporcjach (marchew, pasternak, por). Może zawierać: gorczycę, zboża zawierające gluten.
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
2 - 7 °C
Nazwa producenta
SmakMAK Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,2 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 6,2 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,5 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,1 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,8 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,6 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 183 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 44 kcal/100g |
W porcji 300 g | |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 3,3 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 132 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 549 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 4,8 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 2,4 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 3,6 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 18,6 g |