1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 8412289003887
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
pasteryzowane mleko kozie
substancia konserwująca w skórce - kwas sorbinowy
stabilizator - chlorek wapnia
Zawartość tłuszczu 35%
bakterie fermentacji mlekowej
podpuszczka
substancja konserwująca w skórce - natamycyna
Marka
García Baquero
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Hiszpański ser podpuszczkowy, dojrzewający, wyprodukowany z pasteryzowanego mleka koziego.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Skórka sera jest nie jadalna.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 30
Wysokość - 140
Szerokość - 138
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Campo de San Juan,
S.L., C/Syrah, 4 - C.R.
13600 Alcazar de San Juan,
Hiszpania
Adres zwrotny
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.,
ul. Szyszkowa 35/37,
02-285 Warszawa
Kontakt
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.
Adres kontaktowy
ul. Szyszkowa 35/37,
02-285 Warszawa
Kraj
Country of Origin - Hiszpania
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Hiszpania
Adres dystrybutora
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.,
ul. Szyszkowa 35/37,
02-285 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1751 kJ/ 422 kcal |
Tłuszcz | 35 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 24 g |
Węglowodany | 1,8 g |
w tym cukry | 1,8 g |
Białko | 25 g |
sól | 1,8 g |
Wapń | 0,9 g |
Fosfor | 0,45 g |