García Baquero Tacka serów owczych Queso Manchego DOP 110 g
Udostępnij na FacebookuZestaw zawiera 3 rodzaje serów Manchego, w różnym stopniu dojrzewania: 3, 6 i 12 miesięcy.
1 szt - 0,110 kg
Kod kreskowy: 8412289004945
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
substancja konserwująca w skórce - natamycyna
sól
substancia konserwująca w skórce - kwas sorbinowy
pasteryzowane mleko owcze
substancja konserwująca - lizozym (z białka jaj)
barwnik w skórce - tlenek żelaza
Zawartość tłuszczu 38%
bakterie fermentacji mlekowej
podpuszczka
Marka
García Baquero
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Hiszpańskie sery podpuszczkowe, dojrzewające, wyprodukowane z pasteryzowanego mleka owczego.
Opis produktu
Zestaw zawiera 3 rodzaje serów Manchego, w różnym stopniu dojrzewania: 3, 6 i 12 miesięcy.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Jaja - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 4
Przygotowanie i stosowanie
Skórki serów nie są jadalne.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +4°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 137
Wysokość - 140
Głębokość - 24
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Lacteas Garcia Baquero S.A.,
C/Syrah, 4 - C.R.
13600 Alcazar de San Juan,
Hiszpania
Adres zwrotny
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.,
ul. Szyszkowa 35/37,
Warszawa
Kontakt
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.
Adres kontaktowy
ul. Szyszkowa 35/37,
Warszawa
Adres dystrybutora
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.,
ul. Szyszkowa 35/37,
Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1907 kJ/ 455 kcal |
Tłuszcz | 38 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 26 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | 1,3 g |
Białko | 27 g |
sól | 2,1 g |
Wapń | 0,9 g |
Fosfor | 0,45 g |