Gołąbki w sosie pomidorowym 500 g Kuchnia Polki
Udostępnij na FacebookuWyrób garmażeryjny. Pyszny farsz zawinięty w specjalnie wyselekcjonowane liście kapusty, oblany delikatnym, pomidorowym sosem.
                            
                            1 szt  - 0,500 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5907643331476                        
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 3 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut z każdej strony.
Opis marketingowy
Wyrób garmażeryjny. Pyszny farsz zawinięty w specjalnie wyselekcjonowane liście kapusty, oblany delikatnym, pomidorowym sosem.
Składniki
Gołąbki 80%: kapusta biała (do wyprodukowania 100 g gołąbków użyto 67 g kapusty
białej), mięso wieprzowe (do wyprodukowania 100 g gołąbków użyto 41 g mięsa
wieprzowego), woda, ryż, sól, cebula, olej rzepakowy, przyprawy i zioła.
Sos pomidorowy 20%: woda, koncentrat pomidorowy 12%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana kukurydziana, seler, cukier, przyprawy, bulion warzywny (maltodekstryna, sól, cukier, olej rzepakowy, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, koncentraty warzywne, zioła), sól, ekstrakt drożdżowy.
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
0 - 6 °C
Nazwa producenta
KUCHNIA POLKI
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 0,70 g | 
| Zawartość białek | 5,1 g | 
| Cukry | 3,4 g | 
| Zawartość węglowodanów | 6,8 g | 
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 g | 
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 4,7 g | 
| Wartość energetyczna kJ | 389,0 kJ | 
| Wartość energetyczna kcal | 93,0 kcal | 
 
            