Gołąbki w sosie pomidorowym 500 g Kuchnia Polki
Udostępnij na FacebookuWyrób garmażeryjny. Pyszny farsz zawinięty w specjalnie wyselekcjonowane liście kapusty, oblany delikatnym, pomidorowym sosem.
1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5907643331476
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 3 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut z każdej strony.
Opis marketingowy
Wyrób garmażeryjny. Pyszny farsz zawinięty w specjalnie wyselekcjonowane liście kapusty, oblany delikatnym, pomidorowym sosem.
Składniki
Gołąbki 80%: kapusta biała (do wyprodukowania 100 g gołąbków użyto 67 g kapusty
białej), mięso wieprzowe (do wyprodukowania 100 g gołąbków użyto 41 g mięsa
wieprzowego), woda, ryż, sól, cebula, olej rzepakowy, przyprawy i zioła.
Sos pomidorowy 20%: woda, koncentrat pomidorowy 12%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana kukurydziana, seler, cukier, przyprawy, bulion warzywny (maltodekstryna, sól, cukier, olej rzepakowy, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, koncentraty warzywne, zioła), sól, ekstrakt drożdżowy.
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
0 - 6 °C
Nazwa producenta
KUCHNIA POLKI
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,70 g |
Zawartość białek | 5,1 g |
Cukry | 3,4 g |
Zawartość węglowodanów | 6,8 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 4,7 g |
Wartość energetyczna kJ | 389,0 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 93,0 kcal |