Goliard Pełne Ziarno Makaron świderki 400 g
Udostępnij na FacebookuPszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów. Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde. Najlepiej podawać al dente.
1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5900252000405
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać jaja, soję, gorczycę i łubin.
Składniki
semolina - mąka razowa z pszenicy durum
Marka
Goliard
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron razowy z semoliny z pszenicy durum.
Cechy
pszenica durum
naturalne składniki tylko mąka i woda
Opis produktu
Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów.
Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde. Najlepiej podawać al dente.
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Łubin - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 107
Głębokość - 73
Wysokość - 179
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Wyprodukowano przez:
Pasta Zara S.p.A.
Via Castellana 34
31039 Riese Pio X (TV),
Italy
dla:
Goliard Sp. z o.o.
42-290 Łojki,
ul. Długa 6
tel./fax (+48) 34 327 93 79
Adres zwrotny
Goliard Sp. z o.o.
42-290 Łojki,
ul. Długa 6
tel./fax (+48) 34 327 93 79
Dział sprzedaży i obsługi klienta:
tel./fax (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Kontakt
Goliard Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
42-290 Łojki,
ul. Długa 6
Telefon kontaktowy
(+48) 34 327 93 79
(+48) 34 327 12 29
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Adres internetowy
www.goliard.pl
Numer fax
(+48) 34 327 12 29
(+48) 34 327 93 79
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu |
---|---|
Wartość energetyczna | 732 kJ / 173 kcal |
Tłuszcz | 1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 33 g |
w tym cukry | 0,8 g |
Błonnik | 2,9 g |
Białko | 6 g |
Sól | 0,01 g |