Lubella Pełne Ziarno z żytem Fusilli Makaron Świdry 400 g
Udostępnij na FacebookuLubella Pełne Ziarno powstała z całego ziarna: łuski, jądra i kiełka, dlatego jest cennym źródłem błonnika i minerałów, takich jak fosfor, mangan, żelazo. W Makaronie Lubella Pełne Ziarno zostało zachowane to co najlepsze z natury. To właśnie w łusce znajduje się najwięcej minerałów - naturalnego dobra dla Ciebie. Specjalny proces mielenia ziarna pszenicy pozwala na zachowanie jego cennych wartości odżywczych. Makaron z takiej mąki jest idealnie twardy i doskonale sprężysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, że Makaron Lubella Pełne Ziarno nie skleja się i zachowuje naturalny kolor. Makaron został wzbogacony dodatkiem mąki żytniej.
1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5900049812488
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Lubella Pełne Ziarno powstała z całego ziarna: łuski, jądra i kiełka, dlatego jest cennym źródłem błonnika i minerałów, takich jak fosfor, mangan, żelazo. W Makaronie Lubella Pełne Ziarno zostało zachowane to co najlepsze z natury. To właśnie w łusce znajduje się najwięcej minerałów - naturalnego dobra dla Ciebie. Specjalny proces mielenia ziarna pszenicy pozwala na zachowanie jego cennych wartości odżywczych. Makaron z takiej mąki jest idealnie twardy i doskonale sprężysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, że Makaron Lubella Pełne Ziarno nie skleja się i zachowuje naturalny kolor. Makaron został wzbogacony dodatkiem mąki żytniej.
Składniki
mąka makaronowa pełnoziarnista: żytnia (53,6%), pszenna
Temperatura przechowywania min - max
x °C
Nazwa producenta
Maspex
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,0 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 12 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 11 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 5,8 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 61 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,4 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,2 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1410 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 334 kcal |
g/100g | |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,0 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 12 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 11 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 5,8 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 61 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,4 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,2 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1410 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 334 kcal |