1 szt - 0,300 kg
Kod kreskowy: 5903895011166
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać: gluten, gorczycę, mleko, jaja, soję.
Składniki
sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, sól, pomidory w puszcze, cebula suszona, ekstrakty przypraw (pieprz, ziele angielskie, pietruszka, seler, goździki, chilli), przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki, maltodekstryna
śledź 60% (ryba*** Clupea herngus (CH), obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27 lub Morze Bałtyckie FAO 27IIId, metoda połowu: włok pelagiczny (wp))
***nazwa łacińska, obszar i metoda połowu wskazane w numerze pasrtii po literze P.
Marka
GRAAL
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konserwa rybna sterylizowana.
Pozostałe informacje
100 g produktu dostarcza: energia 807 kJ 192 kcal 10%*
%RWS*
*%RWS referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej 8400 kJ / 2000 kcal.
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Jaja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Seler - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. wilgotność % - 80
Min. temp. °C - 4
Maks. temp. °C - 25
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 102
Wysokość - 47
Szerokość - 102
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
GRAAL S.A.
ul. Zachodnia 22
84-200 Wejherowo
Adres zwrotny
GRAAL S.A.
ul. Zachodnia 22
84-200 Wejherowo
Kontakt
GRAAL S.A.
Adres kontaktowy
ul. Zachodnia 22
84-200 Wejherowo
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Przeciętna wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 807 kJ / 192 kcal |
tłuszcz | 7,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,9 g |
węglowodany | 17 g |
w tym cukry | 3,9 g |
białko | 13 g |
sól | 1,2 g |