1 szt - 0,085 kg
Kod kreskowy: 5906747308889
Dodatkowe informacje
Producent
Cechy
mleko i miód
bez barwników i substancji konserwujących
Marka
Petitki
Składniki
mąka pszenna 68,4%
cukier
olej palmowy
pełne mleko w proszku 2,4%
substancje spulchniające (węglany amonu, węglany sodu, pirosiarczyn sodu)
syrop glukozowo-fruktozowy
miód 1,3%
sól
emulgator (lecytyna sojowa)
aromaty
Adres firmy
ul. Domaniewska 49
02-672 Warszawa
Nazwa firmy
Mondelez Polska S.A.
Adres zwrotny
Mondelez Polska S.A.
ul. Domaniewska 49
02-672 Warszawa
Infolinia 801 066 006
Opłata według taryfy lokalnej
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres dystrybutora
Mondelez Polska S.A.
ul. Domaniewska 49
02-672 Warszawa
Telefon kontaktowy
801066006
Pozostałe informacje
1 ciastko = (6 g) 108 kJ 26 kcal 1%*
na 100 g 1795 kJ 425 kcal
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 93
Szerokość - 143
Głębokość - 52
Opakowanie logistyczne
GTIN - 07622300446918
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Jaja - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Dwutlenek siarki / siarczyny - Zawiera
Soja - Zawiera
Sezam - Może zawierać
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać jaja, sezam, orzechy.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Herbatniki
Informacje o dodatkach: pozostały tekst
Bez barwników
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
1 ciastko = 6 g; Około 14 ciastek w opakowaniu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g | na 1 ciastko (6 g) | %*/1 ciastko (6 g) |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1795 kJ / 425 kcal | 108 kJ / 26 kcal | 1% |
Tłuszcz | 11,0 g | 0,7 g | 1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,0 g | 0,3 g | 2% |
Węglowodany | 73,0 g | 4,4 g | 2% |
w tym cukry | 21,0 g | 1,3 g | 1% |
Błonnik | 2,2 g | 0,1 g | - |
Białko | 7,1 g | 0,4 g | 1% |
Sól | 1,00 g | 0,05 g | 1% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
1 ciastko = 6 g; Około 14 ciastek w opakowaniu. |