1 szt - 0,360 kg
Kod kreskowy: 5901869014724
Dodatkowe informacje
Producent
Marka
Indykpol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sznycle z fileta z piersi indyka. Świeże.
Cechy
gwarancja 100% jakości
kontrola od pola do stołu
Produkt polski
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej
Dodatkowe informacje
Więcej przepisów na www.indykpol.pl
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - -2
Maks. temp. °C - 4
Przygotowanie i stosowanie
Do spożycia po obróbce cieplnej
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od -2°C do 4°C
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 161
Wysokość - 50
Szerokość - 204
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Indykpol S.A.
ul. Jesienna 3,
10-370 Olsztyn
Adres zwrotny
Indykpol S.A.
ul. Jesienna 3,
10-370 Olsztyn
Kontakt
Indykpol S.A.
Adres kontaktowy
ul. Jesienna 3,
10-370 Olsztyn
Przepisy
Propozycja przygotowania:
Sznycle z serem mozarella
Składniki: 4 sznycle z piersi indyka, 4 łyżki startego sera mozarella, 2 łyżki masła, majeranek, pieprz ziołowy, 4 łyżki oleju/oliwy, jajko, bułka tarta, sól, pieprz.
Sposób przygotowania: Sznycle rozbić, posolić z obu stron. Stronę wewnętrzną posmarować masłem, posypać startym serem oraz wymieszanym z pieprzem ziołowym majerankiem. Sznycle ściśle zawinąć. Obtoczyć w bułce tartej, następnie w rozmąconym jajku i jeszcze raz w bułce. Smażyć w głębszym tłuszczu, na średnim/małym ogniu ok. 15 minut.
Kraj
Country of Origin - Poland
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Pochodzenie: Polska