1 szt - 0,008 kg
Kod kreskowy: 5900084270434
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Marka
KAMIS
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Bazylia.
Cechy
zbierana ręcznie, aby zachować jak najwięcej naturalnego smaku, koloru i aromatu
Pozostałe informacje
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
Dodatkowe informacje
Więcej inspiracji na stronie
www.kamis.pl
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Adres zwrotny
McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Kontakt
McCormick Polska S.A.
Adres kontaktowy
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 6
Wysokość na półce - 145
Szerokość na półce - 110
Waga od dostawcy
Waga brutto - 12
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 110
Wysokość - 145
Głębokość - 6
Przepisy
Pieczona mozzarella
Przygotowanie 10 min
Gotowanie 12 min
Porcje 4
Składniki:
1 opakowanie mini mozzarelli
2 łyżeczki Bazyli Kamis
150 g boczku wędzonego w plastrach
1 dojrzałe awokado pokrojone w grubą kostkę
250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
100 g zielonych oliwek
2 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżka soku z cytryny
sól, pieprz do smaku
1. Mozzarellę oprósz połową bazylii.
2. Owiń dokładnie wędzonym boczkiem.
3. Piecz 12 min w piekarniku rozgrzanym do 195°C.
4. W tym samym czasie wymieszaj pozostałe składniki. dopraw solą i pieprzem, dodaj upieczoną mozzarellę.
Kraj
Zapakowano w - Poland
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 81 - Papier i tektura/plastik
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Zapakowano w Polsce