Kamis Cynamon kora 2 sztuki
Udostępnij na FacebookuZbierana ręcznie, aby zachować jak najwięcej naturalnego smaku i aromatu.
1 szt - 0,008 kg
Kod kreskowy: 5900084245906
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Marka
Kamis
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cynamon kora.
Cechy
zbierana ręcznie
Opis produktu
Zbierana ręcznie, aby zachować jak najwięcej naturalnego smaku i aromatu.
Dodatkowe informacje
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Adres zwrotny
McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Kontakt
McCormick Polska S.A.
Adres kontaktowy
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 145
Głębokość na półce - 8
Szerokość na półce - 110
Waga od dostawcy
Waga brutto - 10
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 110
Głębokość - 8
Wysokość - 145
Przepisy
Cynamonowe żeberka z miodem
Przygotowanie 15 min + czas marynowania
Gotowanie 60 min
Porcje 4
Składniki:
1,5 kg żeberek wieprzowych
75 ml sosu sojowego
1 ostra papryczka drobno pokrojona, bez pestek
3 ząbki czosnku drobno posiekane
3 łyżki oleju
3 łyżki miodu
½ łyżeczka imbiru Kamis
2 laski cynamonu Kamis
1. Żeberka pokrój na kawałki.
2. Do sosu sojowego dodaj papryczkę, czosnek, olej, miód, imbir, wymieszaj dodaj laski cynamonu.
3. Żeberka zalej marynatą i wstaw do lodówki na min. 3 godz.
4. Żeberka wraz z marynatą przełóż do rękawa do pieczenia, szczelnie zawiąż.
5. Piecz przez 1 godz. w temp. 200 °C. 10 min. przed upieczeniem rozetnij folię.
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Ilość sztuk: 2 szt.