Krakus Kiełbasa jałowcowa 200 g
Udostępnij na FacebookuAromatyczny jałowiec, odpowiednio długi czas wędzenia oraz staranne suszenie są sekretem wyjątkowego smaku i aromatu.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5902160642456
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: seler, gorczycę.
Składniki
przeciwutleniacz:
kwas askorbinowy
przyprawy (w tym jałowiec 0,14%)
hydrolizat białka sojowego
mięso wieprzowe
ekstrakty przypraw
substancja konserwująca: azotyn sodu
sól
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
cukier
Produkt w jelicie wieprzowym
100 g produktu wyprodukowano ze 120 g mięsa wieprzowego
Marka
Krakus
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
Cechy
100 g wyprodukowano ze 136 g mięsa
wyraźna nuta jałowca i wędzenia dymem olchowo-bukowym
otwórz kiedy potrzebujesz świeżo zapakowane
Opis produktu
Aromatyczny jałowiec, odpowiednio długi czas wędzenia oraz staranne suszenie są sekretem wyjątkowego smaku i aromatu.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 193
Głębokość - 32
Szerokość - 126
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.,
ul T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Oddział w Ełku
ul. Suwalska 86,
19-300 Ełk
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | W 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1370 kJ/330 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10 g |
Węglowodany | 0,8 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 21 g |
Sól | 3,0 g |