1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5900567001593
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
przeciwutleniacze (cytryniany sodu, askorbinian sodu)
substancja konserwująca (azotyn sodu)
sól
przyprawy
mięso wieprzowe
mięso wołowe (100 g produktu wytworzono ze 127 g mięsa wieprzowego i 14 g mięsa wołowego)
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowo-wołowa grubo rozdrobniona wędzona parzona suszona.
Cechy
świeże - szczelnie zapakowane
selekcjonowane mięso, suszone co najmniej 60 godzin
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Masa netto: 100 g (2 x 50 g)
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Oddział w Morlinach,
Morliny 15,
4-100 Ostróda
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
O producencie
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 168
Głębokość na półce - 13
Wysokość na półce - 180
Waga od dostawcy
Waga brutto - 108
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 13
Szerokość - 168
Wysokość - 180
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkowane w Polsce.