1 szt - 0,540 kg
Kod kreskowy: 5902160641756
Dodatkowe informacje
Producent
Morliny
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę.
Składniki
przeciwutleniacz: E 301
substancja konserwująca: E 250
stabilizator: E 450
Produkt w jelicie wieprzowym
hydrolizat białka słonecznikowego
skrobia ziemniaczana
ekstrakty przypraw
aromaty
woda
sól
ekstrakty drożdżowe
cukier
mięso wieprzowe z szynki (80 %)
maltodekstryna
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa morlińska z szynki. Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
Cechy
produkowane w Polsce
80 % mięsa z szynki
O marce
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 2 dni. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 42
Wysokość - 240
Szerokość - 153
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods Sp. z o.o. sp.k.
Morliny 15,
14-100 Ostróda
Oddział w Ełku,
ul. Suwalska 86,
19-300 Ełk
Adres zwrotny
Animex Foods Sp. z o.o. sp.k.
Morliny 15,
14-100 Ostróda
Adres kontaktowy
Morliny 15,
14-100 Ostróda
Kontakt
Animex Foods Sp. z o.o. sp.k.
Dodatki
Przeciwutleniacze - Zawiera
konserwanty - Zawiera
Smaki / Aromaty - Zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05902160364174
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 915 kJ/ 220 kcal |
Tłuszcz: | 17 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 6,8 g |
Węglowodany: | 2,8 g |
- w tym cukry: | 0,5 g |
Białko: | 14 g |
Sól: | 2,3 g |