1 szt - 0,520 kg
Kod kreskowy: 5901784155748
Dodatkowe informacje
Producent
Morliny
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Składniki
ekstrakty przypraw
białko sojowe
substancja konserwująca: azotyn sodu
jelito wieprzowe (osłonka jadalna)
białko wieprzowe
woda
cukier
mąka pszenna
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
sól
stabilizatory: trifosforany, polifosforany
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
mięso wieprzowe 80 %
przyprawy
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać mleko łącznie z laktozą, seler i gorczycę.
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa podwawelska. Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
Cechy
80 % mięsa wieprzowego
O marce
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Dodatkowe informacje
Graj o dużą kasę!
Co tydzień
1 x 20 000 zł
5 x 1 000 zł
Zarejestruj paragon na www.loteriamorliny.pl oraz zachowaj dowód zakupu i opakowanie promocyjne.
Loteria trwa od 24.04.2023 do 27.08.2023 r.
Szczegóły i regulamin na: www.loteriamorliny.pl
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Soja - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 69
Głębokość - 37
Wysokość - 327
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Starachowicach,
ul. Krańcowa 4,
27-200 Starachowice,
Poland
www.morliny.pl
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
www.morliny.pl
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres internetowy
www.morliny.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1012 kJ / 244 kcal |
Tłuszcz | 20 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8 g |
Węglowodany | 2,0 g |
- w tym cukry | 2,0 g |
Białko | 14 g |
Sól | 2,0 g |