1 szt - 0,230 kg
Kod kreskowy: 5906775671276
Dodatkowe informacje
Producent
Balcerzak
Balcerzak
Smak dojrzewa z czasem
25 lat ze smakiem!
Składniki
ekstrakty przypraw
sól
mięso wieprzowe
kultury startowe bakterii
glukoza przyprawy
substancja konserwująca: E250
Osłonka jadalna jelito wieprzowe
100 g produktu wyprodukowano ze 172 g mięsa z szynki
przeciwutleniacz: E301
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gorczycę, seler, soję, mleko. Produkt bezglutenowy.
Marka
Balcerzak
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Polska surowa dojrzewająca. Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, surowa, wędzona, dojrzewająca.
Cechy
do wyprodukowania 100 g produktu użyto 172 g mięsa z szynki
produkt bezglutenowy
gwarancja jakości
O marce
Balcerzak
Smak dojrzewa z czasem
25 lat ze smakiem!
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Soja - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 25
Przygotowanie i stosowanie
Biały nalot jest naturalną cechą wędlin dojrzewających i nie wpływa na jakość produktu.
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 7 dni.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 25°C
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 273
Szerokość - 92
Głębokość - 31
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Balcerzak Sp. z o.o.
Wróblów 38,
67-410 Sława
tel. +48 68 356 66 82
www.balcerzak.pl
Adres zwrotny
Balcerzak Sp. z o.o.
Wróblów 38,
67-410 Sława
tel. +48 68 356 66 82
www.balcerzak.pl
Kontakt
Balcerzak Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Wróblów 38,
67-410 Sława
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Kraj pochodzenia głównego składnika - Produkt UE
Telefon kontaktowy
+48 68 356 66 82
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce z mięsa z UE.
Adres internetowy
www.balcerzak.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1812 kJ / 437 kcal |
Tłuszcz: | 35 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13,3 g |
Węglowodany | 0,9 g |
w tym cukry: | 0,8 g |
Białko | 29,5 g |
Sól | 4,2 g |