1 szt - 0,735 kg
Kod kreskowy: 5902160654251
Dodatkowe informacje
Producent
Morliny
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać soję, seler, gorczycę.
Składniki
przyprawy
błonnik pszenny bezglutenowy
aromat
aromat dymu wędzarniczego
tłuszcz wieprzowy
maltodekstryna
substancja konserwująca: E250
sól
białko wieprzowe kolagenowe
substancja zagęszczająca: E407
Produkt w jelicie wieprzowym
skrobia ziemniaczana
glukoza
mięso wieprzowe (67%)
stabilizator: E451
woda
przeciwutleniacze: E301, E315
ekstrakty przypraw
wzmacniacze smaku: E621, E631
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
Cechy
produkowane w Polsce
starannie wędzona
O marce
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 2 dni.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 172
Wysokość - 186
Głębokość - 73
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Ełku,
ul. Suwalska 86,
19-300 Ełk
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce. Pochodzenie podstawowego składnika: UE.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1237 kJ / 299 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 3,0 g |
- w tym cukry | 1,2 g |
Białko | 11 g |
Sól | 2,3 g |