1 szt - 0,212 kg
Kod kreskowy: 3083680019750
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
woda
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
cukier
antyoksydant: kwas askorbinowy
kiełki fasoli Mung
zalewa balsamiczna (biały ocet winny, moszcz z białych winogron)
sól
Marka
Bonduelle
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełki fasoli Mung. Produkt sterylizowany.
Pozostałe informacje
Pojemność opakowania: 212 ml
Dodatkowe informacje
Przepisy znajdziesz na:
warzywneinspiracje.pl
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 67
Głębokość - 67
Wysokość - 72
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.
ul. Szturmowa 2,
02-678 Warszawa,
kontakt: recepcja@bonduelle.com
www.bonduelle.pl
Adres zwrotny
Bonduelle Polska S.A.
ul. Szturmowa 2,
02-678 Warszawa
www.bonduelle.pl
recepcja@bonduelle.com
Adres kontaktowy
ul. Szturmowa 2,
02-678 Warszawa
Kontakt
Bonduelle Polska S.A.
Waga od dostawcy
Waga brutto - 248
Recykling - pozostały tekst
Metal - recykling bez końca
Email kontaktowy
recepcja@bonduelle.com
Adres internetowy
www.bonduelle.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza odsączonego produktu w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 70 kJ - 17 kcal |
| Tłuszcz | 0,1 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
| Węglowodany | 2,4 g |
| w tym cukry | 2,0 g |
| Błonnik | 1,1 g |
| Białko | 1,0 g |
| Sól | 0,75 g |