1 szt - 0,026 kg
Kod kreskowy: 5901032034573
Dodatkowe informacje
Producent
Kotányi
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Składniki
skórka cytryny
NASIONA GORCZYCY
rozmaryn
kurkuma
naturalny aromat cytrynowy
sól stołowa jodowana (sól kuchenna, jodek potasu)
pieprz
cebula
skrobia kukurydziana
koperek
kozieradka
imbir
kminek
czosnek
pieprz cayenne
kolendra
Marka
Kotányi
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Przyprawa do ryb, mieszanka przyprawowa.
Cechy
100 % naturalny smak
O marce
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Zawiera
Jaja - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 32
Wysokość - 159
Szerokość - 103
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
KOTÁNYI GmbH,
A-2120 Wolkersdorf, PF 66,
Austria
dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres zwrotny
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Kontakt
Kotányi Polonia Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa
Przepisy
Filet z sandacza z cukinią i żółtą papryką
Dla 2 osób:
2 filety z sandacza, 1 łyżka przyprawy do Ryb Kotányi, 2 łyżki oliwy, 1 cukinia, 1 żółta papryka, 1 szczypta tymianku, sól, pieprz, sok z cytryny.
Przygotowanie:
Natrzyj obie strony filetów z sandacza przyprawą do ryby.
Smaż filety na oliwie, skórką do dołu przez 3 min. na średnim ogniu, a następnie ostrożnie odwróć. Pokrojoną cukinię i paprykę podsmaż na oliwie z oliwek. Dopraw solą, pieprzem i tymiankiem.
Skrop filety rybne sokiem z cytryny.
Email kontaktowy
info.pl@kotanyi.com
Adres internetowy
www.kotanyi.com
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 976 kJ / 234 kcal |
| Tłuszcz | 8,2 g |
| W tym kwasy tł. nasycone | 0,7 g |
| Węglowodany | 21 g |
| W tym cukry | 5,4 g |
| Białko | 12 g |
| Sól | 37,3 g |