1 szt - 0,026 kg
Kod kreskowy: 5901032034573
Dodatkowe informacje
Producent
Kotányi
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Składniki
rozmaryn
kurkuma
kolendra
NASIONA GORCZYCY
kozieradka
imbir
kminek
pieprz
skrobia kukurydziana
cebula
sól stołowa jodowana (sól kuchenna, jodek potasu)
naturalny aromat cytrynowy
koperek
czosnek
pieprz cayenne
skórka cytryny
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Marka
Kotányi
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Przyprawa do ryb, mieszanka przyprawowa.
Cechy
100 % naturalny smak
O marce
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Jaja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 32
Wysokość - 159
Szerokość - 103
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
KOTÁNYI GmbH,
A-2120 Wolkersdorf, PF 66,
Austria
dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres zwrotny
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres kontaktowy
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa
Kontakt
Kotányi Polonia Sp. z o.o.
Przepisy
Filet z sandacza z cukinią i żółtą papryką
Dla 2 osób:
2 filety z sandacza, 1 łyżka przyprawy do Ryb Kotányi, 2 łyżki oliwy, 1 cukinia, 1 żółta papryka, 1 szczypta tymianku, sól, pieprz, sok z cytryny.
Przygotowanie:
Natrzyj obie strony filetów z sandacza przyprawą do ryby.
Smaż filety na oliwie, skórką do dołu przez 3 min. na średnim ogniu, a następnie ostrożnie odwróć. Pokrojoną cukinię i paprykę podsmaż na oliwie z oliwek. Dopraw solą, pieprzem i tymiankiem.
Skrop filety rybne sokiem z cytryny.
Email kontaktowy
info.pl@kotanyi.com
Adres internetowy
www.kotanyi.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 976 kJ / 234 kcal |
Tłuszcz | 8,2 g |
W tym kwasy tł. nasycone | 0,7 g |
Węglowodany | 21 g |
W tym cukry | 5,4 g |
Białko | 12 g |
Sól | 37,3 g |