1 szt - 0,019 kg
Kod kreskowy: 5901032034764
Dodatkowe informacje
Producent
Kotányi
Kotányi
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Składniki
pieprz
sól kuchenna jodowana (sól kuchenna, jodek potasu)
cebula
papryka
bazylia
oregano
tymianek
czosnek
rozmaryn
proszek pomidorowy
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Marka
Kotányi
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Przyprawa do Spaghetti Bolognese, mieszanka przyprawowa.
Cechy
100 % naturalny smak
O marce
Kotányi
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 160
Głębokość - 5
Szerokość - 104
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
KOTÁNYI GmbH,
A-2120 Wolkersdorf,
PF 66,
Austria
dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres zwrotny
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres kontaktowy
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa
Kontakt
Kotányi Polonia Sp. z o.o.
Przepisy
Spaghetti Bolognese
Dla 2 osób:
200 g makaronu do spaghetti, 300 g mielonej wołowiny, 3 łyżki oliwy, 1 marchewka, 1 żółta rzepa, 1 korzeń pietruszki, 1/2 pora, 1 mała cebula, 1 ząbek czosnku, 1 łyżka przyprawy do Spaghetti Bolognese Kotányi, 1 łyżeczka oregano, 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego, 1 puszka obranych pomidorów, 500 ml bulionu warzywnego, sól, ser parmezan.
Przygotowanie:
Zetrzyj warzywa korzeniowe i posiekaj pora, cebulę i czosnek.
Mięso mielone przesmaż na oliwie, dodaj warzywa i chwilę gotuj. Dodaj przyprawę do spaghetti, oregano, koncentrat pomidorowy i pomidory bez skórki oraz bulion warzywny i sól.
W międzyczasie gotuj makaron do spaghetti, aż będzie al dente. Wymieszaj makaron do spaghetti z sosem i posyp startym parmezanem.
Email kontaktowy
info.pl@kotanyi.com
Adres internetowy
www.kotanyi.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1160 kJ / 278 kcal |
Tłuszcz | 6,2 g |
W tym kwasy tł. nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 30 g |
W tym cukry | 9,9 g |
Białko | 13 g |
Sól | 14,0 g |