1 szt - 0,030 kg
Kod kreskowy: 5901032034467
Dodatkowe informacje
Producent
Kotányi
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Składniki
cebula
czosnek
sól kuchenna jodowana (sól kuchenna, jodek potasu)
kminek
pieprz
papryka
kolendra
Marka
Kotányi
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Przyprawa do wieprzowiny, mieszanka przyprawowa.
Cechy
100 % naturalny smak
O marce
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 9
Głębokość - 159
Szerokość - 103
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
KOTÁNYI GmbH,
A-2120 Wolkersdorf, PF 66,
Austria
dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres zwrotny
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres kontaktowy
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa
Kontakt
Kotányi Polonia Sp. z o.o.
Przepisy
Pieczona wieprzowina z sałatką coleslaw
Dla 4 osób:
1 kg karkówki bez kości, 1 opakowanie przyprawy do Wieprzowiny Kotányi, 3 cebule, 1 łyżka smalcu, 1 biała kapusta, sól, pieprz, 1 łyżeczka kminku, 4 łyżki białego octu winnego, szczypta cukru, 3 łyżki oleju roślinnego.
Przygotowanie:
Cebulę pokrój w kostkę, umieść w brytfannie. Natrzyj mięso przyprawą do Wieprzowiny Kotányi i smalcem. Nastaw piekarnik na 190°.
Dodaj wodę i piecz mięso przez 1 godzinę. Obróć raz i kilkakrotnie polewaj sosem z pieczenia.
Podziel kapustę na ćwiartki, poszatkuj, dopraw solą, pieprzem i kminkiem.
Zagotuj ocet z cukrem i wodą. Polej kapustę, połącz z olejem.
Email kontaktowy
info.pl@kotanyi.com
Adres internetowy
www.kotanyi.com,
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 545 kJ / 130 kcal |
Tłuszcz | 3,6 g |
W tym kwasy tł. nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 13 g |
W tym cukry | 1,9 g |
Białko | 6,5 g |
Sól | 61,0 g |