1 szt - 0,030 kg
Kod kreskowy: 5901032034467
Dodatkowe informacje
Producent
Kotányi
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Składniki
kolendra
czosnek
pieprz
sól kuchenna jodowana (sól kuchenna, jodek potasu)
papryka
kminek
cebula
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Marka
Kotányi
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Przyprawa do wieprzowiny, mieszanka przyprawowa.
Cechy
100 % naturalny smak
O marce
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 9
Głębokość - 159
Szerokość - 103
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
KOTÁNYI GmbH,
A-2120 Wolkersdorf, PF 66,
Austria
dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres zwrotny
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com
Adres kontaktowy
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa
Kontakt
Kotányi Polonia Sp. z o.o.
Przepisy
Pieczona wieprzowina z sałatką coleslaw
Dla 4 osób:
1 kg karkówki bez kości, 1 opakowanie przyprawy do Wieprzowiny Kotányi, 3 cebule, 1 łyżka smalcu, 1 biała kapusta, sól, pieprz, 1 łyżeczka kminku, 4 łyżki białego octu winnego, szczypta cukru, 3 łyżki oleju roślinnego.
Przygotowanie:
Cebulę pokrój w kostkę, umieść w brytfannie. Natrzyj mięso przyprawą do Wieprzowiny Kotányi i smalcem. Nastaw piekarnik na 190°.
Dodaj wodę i piecz mięso przez 1 godzinę. Obróć raz i kilkakrotnie polewaj sosem z pieczenia.
Podziel kapustę na ćwiartki, poszatkuj, dopraw solą, pieprzem i kminkiem.
Zagotuj ocet z cukrem i wodą. Polej kapustę, połącz z olejem.
Email kontaktowy
info.pl@kotanyi.com
Adres internetowy
www.kotanyi.com,
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 545 kJ / 130 kcal |
Tłuszcz | 3,6 g |
W tym kwasy tł. nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 13 g |
W tym cukry | 1,9 g |
Białko | 6,5 g |
Sól | 61,0 g |