Krakersy Naturalne bezglutenowe
Udostępnij na FacebookuSkład: skrobia kukurydziana, mąka sojowa, tłuszcz palmowy, mąka ryżowa, cukier, sól, drożdże. Nie zawiera GLUTENU, mleka, jaj, orzechów, orzeszków ziemnych, sezamu, łubinu. Delikatne, lekko słone, chrupiące ciasteczka w trój paku. Na rynku dostępne również krakersy sezamowe.
1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 4009680362053
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Skrobia : kukurydziana , ziemniaczana ;
Mąka sojowa,
Nieutwardzony tłuszcz palmowy ,
Mąka ryżowa ,
Cukier,
Sól,
Drożdże.
Dodatkowe informacje
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Bez dodatku : mleka , jaj , orzechów , orzeszków ziemnych , sezamu , łubinu
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Na terenie zakładu produkcyjnego używane są : mleko , jaja , orzechy , sezamu.
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Kraj
Kraj pochodzenia - Niemcy
Adres producenta
3 Pauly Haus Rabenhorat
53572 Unkal
Niemcy
Adres zwrotny
Dystrybutor w Polsce :
Victualia Saluber
Ekologiczne Produkty Żywnościowe
Lidia Tokarowska
Al.Prymasa Tysiąclecia 60/62
01-424 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2000 kJ/477 kcal |
Tłuszcz | 21,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,0 g |
Węglowodany | 60,0 g |
w tym cukry | 3,0 g |
Białko | 10,0 g |
Sól | 1,5 g |