1 szt - 0,120 kg
Kod kreskowy: 5900567027142
Dodatkowe informacje
Producent
Krakus
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Składniki
aromat dymu wędzarniczego
białko sojowe
przyprawy i ekstrakty przypraw
substancja konserwująca (azotyn sodu)
stabilizatory (trifosforany)
przeciwutleniacz (askorbinian sodu)
sól
woda
substancja zagęszczająca (karagen)
boczek wieprzowy (86 %)
glukoza
skrobia modyfikowana
aromaty
Marka
Krakus
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Boczek wieprzowy parzony z dodaną wodą.
Cechy
aromatyczny
wieprzowy
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
O marce
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Morlinach,
Morliny 15,
14-100 Ostróda,
Poland
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 8
Szerokość na półce - 125
Głębokość na półce - 190
Waga od dostawcy
Waga brutto - 130
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 190
Szerokość - 125
Wysokość - 8
Dodatki
Smaki / Aromaty - Contains
Przeciwutleniacze - Contains
Preservatives - Contains
Kraj
Country of Origin - Poland
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 7 - Inne (Tworzywa sztuczne)
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1343 kJ / 325 kcal |
Tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany | 0,7 g |
w tym cukry | 0,4 g |
Białko | 13 g |
Sól | 1,8 g |