1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5902160642456
Dodatkowe informacje
Producent
Krakus
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: seler, gorczycę.
Składniki
100 g produktu wyprodukowano ze 120 g mięsa wieprzowego
cukier
sól
hydrolizat białka sojowego
ekstrakty przypraw
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
substancja konserwująca: azotyn sodu
mięso wieprzowe
przyprawy (w tym jałowiec 0,14 %)
Produkt w jelicie wieprzowym
Marka
Krakus
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
Cechy
suszona
120 g mięsa na 100 g produktu
wędzona dymem bukowo-olchowym
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
O marce
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 193
Szerokość - 126
Głębokość - 32
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Ełku,
ul. Suwalska 86,
19-300 Ełk,
Poland
www.krakus.com
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
www.krakus.com
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Dodatki
Wzmacniacze smaku - Zawiera
konserwanty - Zawiera
Przeciwutleniacze - Zawiera
MSG (glutaminian) - Zawiera
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 7 - Inne (Tworzywa sztuczne)
Adres internetowy
www.krakus.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1370 kJ/330 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10 g |
Węglowodany | 0,8 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 21 g |
Sól | 3,0 g |