1 szt - 0,270 kg
Kod kreskowy: 5902160642654
Dodatkowe informacje
Producent
Krakus
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę.
Składniki
mięso wieprzowe
substancja konserwująca: azotyn sodu
100 g produktu wyprodukowano ze 136 g mięsa wieprzowego
sól
cukier
przyprawy
Produkt w jelicie wieprzowym
Marka
Krakus
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kielbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
Cechy
wieprzowa, suszona
136 g mięsa na 100 g produktu
wędzona w dymie bukowo-olchowym
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
O marce
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Ełku,
ul. Suwalska 86,
19-300 Ełk,
Poland
www.krakus.com
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
www.krakus.com
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 35
Wysokość na półce - 193
Szerokość na półce - 126
Waga od dostawcy
Waga brutto - 294
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 35
Szerokość - 126
Wysokość - 193
Dodatki
konserwanty - Zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 7 - OTHER (Plastics)
Adres internetowy
www.krakus.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1157 kJ/278 kcal |
Tłuszcz | 20 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,0 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 24 g |
Sól | 3,3 g |