Krokiety z kapustą i grzybami 450 g KUCHNIA POLKI
Udostępnij na FacebookuWyrób garmażeryjny. Pod chrupiącą panierką kryje się delikatne ciasto z tradycyjnym farszem z kapusty i grzybów.
1 szt - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5906295160991
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Piekarnik - po wyjęciu z opakowania podgrzewać około 10 minut w temperaturze 200 °C. Patelnia - odsmażać na niewielkiej ilości tłuszczu około 2 minuty z każdej strony.
Opis marketingowy
Wyrób garmażeryjny. Pod chrupiącą panierką kryje się delikatne ciasto z tradycyjnym farszem z kapusty i grzybów.
Składniki
Ciasto: mąka PSZENNA, woda, MLEKO w proszku odtłuszczone, białko JAJ w proszku (białko JAJA kurzego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja pianotwórcza: cytrynian trietylowy), sól, cukier.
Farsz: kapusta kiszona 78% (kapusta biała, sól), pieczarki 6,7%, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), przyprawy (zawierają sól oraz aromaty zawierające pszenicę), olej rzepakowy, cebula, ekstrakt drożdżowy, grzyby leśne 0,9%, sól, cukier.
Panier: mąka PSZENNA, olej rzepakowy, sól, skrobia kukurydziana, drożdże, substancja zagęszczająca: guma guar.
Zawartość farszu: 25%
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
0 - 6 °C
Nazwa producenta
KUCHNIA POLKI
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 1,5 g |
Zawartość białek | 5,3 g |
Cukry | 2,6 g |
Zawartość węglowodanów | 26 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 6,1 g |
Wartość energetyczna kJ | 779 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 185 kcal |