1 szt - 0,060 kg
Kod kreskowy: 5901135011358
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy
5'-rybonukleotydy disodowe
aromaty (zawierają mleko, laktozę)
sól
tłuszcz palmowy
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
cukier
podgrzybek (0,1 %)
skrobia
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: jaja, soję, gorczycę i seler.
Marka
Kucharek
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Bulion grzybowy w kostkach.
Cechy
bez dodatku: tłuszczów utwardzonych, barwników
produkt bezglutenowy
Pozostałe informacje
Masa netto: (6 x 10 g) 60 g
Zalecenia dla alergików
Jaja - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Seler - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania: 1 kostkę rozpuścić w 1/2 litra wrzącej wody.
Zastosowanie: Otrzymany wywar doskonale nadaje się do wszelkich zup, sosów i potraw mięsnych.
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: Data i nr partii z boku opakowania. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 76
Wysokość - 62
Głębokość - 15
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Prymat sp. z o.o.,
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska,
tel.: +48/32/47 33 833
www.prymatgroup.pl,
www.kucharek.pl
Adres zwrotny
Prymat sp. z o.o.
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska
www.prymatgroup.pl
www.kucharek.pl
+48/32/47 33 833
Kontakt
Prymat sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska
Waga od dostawcy
Waga brutto - 70
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy - Contains
Flavours - Contains
Wzmacniacze smaku - Contains
MSG (glutaminian) - Contains
Telefon kontaktowy
+48/32/47 33 833
Adres internetowy
www.kucharek.pl
www.prymatgroup.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 930 kJ / 223 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,5 g |
Węglowodany | 21 g |
w tym cukry | 9,3 g |
Białko | 3,8 g |
Sól | 57,4 g |