Lay's Karbowane Zielona Cebulka 130g
Udostępnij na FacebookuChipisy ziemniaczane o smaku zielonej cebulki
1 szt - 0,130 kg
Kod kreskowy: 5900259096746
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Chipisy ziemniaczane o smaku zielonej cebulki
Składniki
ziemniaki, oleje roslinne
(rzepakowy, słonecznikowy w zmiennych
proporcjach), preparat aromatyzujacy [sól,cebula w proszku, serwatka w proszku z mleka, laktoza w proszku z mleka, cukier,mleko w proszku, wzmacniacze smaku(glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy
disodowe), aromaty (zawieraja białka
mleka), ser w proszku z mleka, regulatory kwasowosci (kwas cytrynowy, kwas jabłkowy), barwniki (annato, ekstrakt z
papryki), czosnek w proszku,
maltodekstryna].
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Nazwa producenta
Frito Lay Poland Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,8 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 658 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 158 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,5 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,8 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,9 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 16 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 9,3 g |
W porcji 30 g | |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,8 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 658 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 158 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,5 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,8 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,9 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 16 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 9,3 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 8 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 8 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 13 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 4 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 6 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 1 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 4 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 8 %RWS |