Lazur Ser pleśniowy złocisty 100 g
Udostępnij na FacebookuZłocisty ser pleśniowy to produkt dojrzewający, wraz z upływem czasu zmienia się jego smak i konsystencja Produkt bezglutenowy
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5907070003113
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pełne pasteryzowane
kultury bakterii Lactobacillus acidophilus LA-5
barwnik karoteny
szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
bakterie fermentacji mlekowej
sól
stabilizator chlorek wapnia
Marka
Lazur
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy złocisty.
Cechy
aksamitny, lekko mleczny smak
bez konserwantów, prosty skład
Produkt polski
Poznaj Dobrą Żywność
wyprodukowano bez stosowania GMO
Opis produktu
Złocisty ser pleśniowy to produkt dojrzewający, wraz z upływem czasu zmienia się jego smak i konsystencja
Produkt bezglutenowy
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na spodzie opakowania
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 104
Szerokość - 55
Głębokość - 54
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
serwis.konsumenta@lazur.pl,
www.lazur.pl
Adres zwrotny
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
www.lazur.pl
serwis.konsumenta@lazur.pl
Kontakt
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
Adres kontaktowy
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
O producencie
Sery pleśniowe produkujemy od 1959
Waga od dostawcy
Waga brutto - 106
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Barwniki - Zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Email kontaktowy
serwis.konsumenta@lazur.pl
Adres internetowy
www.lazur.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
|---|---|
| wartość energetyczna | 1447 kJ/349 kcal |
| tłuszcz | 30 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
| węglowodany | 1,8 g |
| w tym cukry | 0 g |
| białko | 18 g |
| sól | 2,5 g |