Lindt Lindor Praliny z czekolady mlecznej z nadzieniem o smaku malinowo-śmietankowym 200 g
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 8003340805740
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
emulgator: lecytyny (soja)
cukier
naturalne aromaty
miazga kakaowa
ekstrakt słodu jęczmiennego
tłuszcz kakaowy
laktoza
aromaty
bezwodny tłuszcz mleczny
tłuszcze roślinne (kokosowy, z ziaren palmy)
mleko pełne w proszku
Czekolada mleczna: masa kakaowa: minimum 32 %, masa mleczna: minimum 21 %
śmietanka w proszku (1 %)
odtłuszczone mleko w proszku
malina w proszku (0,5 %)
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać orzechy laskowe i inne orzechy.
Marka
Lindt
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Praliny z czekolady mlecznej z gładkim, rozpływającym się nadzieniem o smaku malinowo - śmietankowym.
Zalecenia dla alergików
Orzechy włoskie - Może zawierać
Migdały - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Jęczmień - Zawiera
Orzechy makadamia / Orzechy Queensland - Może zawierać
Orzechy brazylijskie - Może zawierać
Orzechy nerkowca - Może zawierać
Orzeszki pekan - Może zawierać
Orzechy laskowe - Może zawierać
Pistacje/orzechy pistacjowe - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz tył opakowania
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 65
Wysokość - 157
Szerokość - 109
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres zwrotny
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
02-797 Warszawa,
ul. Franciszka Klimczaka 1
Adres kontaktowy
02-797 Warszawa,
ul. Franciszka Klimczaka 1
Kontakt
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
Dodatki
Flavours - Contains
Kraj
Country of Origin - Włochy
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 21 - Tektura płaska
Adres dystrybutora
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
02-797 Warszawa,
ul. Franciszka Klimczaka 1
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 2582 kJ / 622 kcal |
Tłuszcz | 47 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 34 g |
Węglowodany | 43 g |
- w tym cukry | 42 g |
Białko | 5,2 g |
Sól | 0,2 g |