1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 4085800005130
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
tiamina
glukoza
witamina B6
mleko częściowo odtłuszczone
ryboflawina
maślanka
witamina B6
białka mleka
barwnik: karoteny
stabilizator: karagen
tiamina
naturalny aromat waniliowy 0,05 %
cukier
witamina E
ryboflawina
Marka
Müller
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Napój mleczny z wysoką zawartością białka, o smaku czekoladowo-bananowym, wzbogacony o witaminy. Pasteryzowany.
Napój mleczny z wysoką zawartością białka, o smaku waniliowym, wzbogacony o witaminy. Pasteryzowany.
Pozostałe informacje
400 g / 376 ml e
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 4
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed spożyciem. Najlepiej pić schłodzony.
Przechowywanie
Należy spożyć do: data na nakrętce opakowania. Przechowywać w temperaturze od +4 ℃ do +8 ℃.
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG,
Zollerstraße 7,
86850 Aretsried,
Niemcy
Więcej na www.mullerpolska.pl
Adres zwrotny
Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG,
Zollerstraße 7,
86850 Aretsried,
Niemcy
Więcej na www.mullerpolska.pl
Adres kontaktowy
Zollerstraße 7,
86850 Aretsried,
Niemcy
Kontakt
Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 72
Szerokość na półce - 72
Wysokość na półce - 160
Waga od dostawcy
Waga brutto - 426
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 72
Wysokość - 160
Głębokość - 72
Dodatki
Flavours - Contains
Colours - Contains
Adres internetowy
www.mullerpolska.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 334 kJ / 79 kcal |
Wartość energetyczna | 352 kJ/83 kcal |
Tłuszcz | 1,4 g |
Tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 10,0 g |
Węglowodany | 10,6 g |
w tym cukry | 10,0 g |
w tym cukry | 10,2 g |
Białko | 6,5 g |
Białko | 6,6 g |
Sól | 0,13 g |
Sól | 0,14 g |
Witamina E | 2,9 mg (24 %**) |
Witamina B6 | 0,28 mg (20 %**) |
Ryboflawina (B2) | 0,35 mg (25 %**) |
Tiamina (B1) | 0,23 mg (21 %**) |
**Procent dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin dla osób dorosłych. |